torstai 27. elokuuta 2015


 BAARIMESTARIOPISKELIJOIDEN

TEQUILA JA MEZCAL TASTING
 
Vinoble Oy:n Philippe Hakulin vei meidät kiehtoviin Mexicolaisiin tunnelmiin kertomalla Teguilan ja Mezcalin historiasta ja valmistuksesta hienoin tarinoin ja kuvin. Meille aukesi aivan uusi makumaailma, ja mielenkiintomme kyseisiä juomia ja traditioita kohtaan kohosi uusiin sfääreihin. Maistelimme juomia, joita vain harvat tietävät olevan olemassakaan täällä Suomessa. Philippe tuo  maahan kiinostavia juomia niitä varten, jotka haluavat nautiskella hienostuneista makuvivahteista ja löytää aivan uusia mahdollisuuksia upeiden juomasekoitusten valmistamiseen.
 
Baarimestarit ovat tärkeä asiantuntijajoukko, joka voi tiedoillaan ja taidoillaan rikastuttaa suomalaista juomakulttuuria ja suositella käyttämään tequilaa ja mezcalia monin eri tavoin, kuin meillä on perinteisesti totuttu. Shotin mancho kippaaminen sitruunan ja suolan kera on niin last season...
 
Kyseisistä juomista ja niiden moninaisista vivahteista voi nauttia maistelulasista pienin nuuhkaisuin ja siemauksin vaikka kirjaa lukiessa - aivan kuin hyvää viskiä - jos kyseessä on varsinkin hiukan laadukkaampi tuote. Opiskelijat valmistivat myös kyseisistä alkoholijuomista ja upeasta bittervalikoimasta Philipen johdolla mielenkiintoisia twisteja tunnetuista juomasekoituksista ja myös aivan uusia ja raikkaita juomasekoituksia.
 
 
 
Baarimestarin eat:n ja tarjoilijan at:n vastuukouluttaja Heidi Jutila
 
 
 
 
i

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti